Toon # 
# Weblink Hits
1   Link   Bahá'í-geloof in België
De franse vertaling van deze website (frans)
1190
2   Link   Bahá'í-geloof in Nederland
De officiële website van de bahá'ís van Nederland
1092
3   Link   Bahá'ís in uw omgeving
Een lijst van plaatsen waar bahá'ís wonen
1034
4   Link   Bahá'í Vrouwenforum
Het Bahá'í Vrouwenforum is opgericht om het principe van gelijkwaardigheid van man en vrouw uit te dragen, en door het ontplooien en ondersteunen van activiteiten bij te dragen aan de bewustwording en realisatie van dit belangrijke uitgangspunt.
1037
5   Link   European Bahá'í Business Forum
De EBBF is een professionele, niet-winstgevende vereniging die morele en ethische waarden in het bedrijfsleven promoot. (engels)
1328
6   Link   Geloofsvervolgingen in Iran en Egypte
Volg de situatie in Iran en Egypte (engels)
983
7   Link   Het leven van Bahá'u'lláh
Een website over het leven van Bahá'u'lláh, de Manifestatie van God voor deze tijd (engels)
913
8   Link   Konferenz 2009
Gesprekken van de Raadgevers en enkel foto's van de Regionale Conferentie over het vijf-jarenplan. Februari 2009 in Frankfurt, Duitsland. (Duits)
882
9   Link   Official Bahá'í Websites
Een lijst van alle officiële websites (engels)
945
10   Link   Tahirih Instituut
Het Táhirih Instituut is een educatieve instelling van Bahá'í Gemeenschap Nederland die de ontwikkeling wil bevorderen van waarden en kwaliteiten die noodzakelijk zijn voor het bereiken van wereldvrede.
1256
11   Link   Bahá'ís in Twente | Wereldeenheid
(http://www.wereldeenheid.nl is opgeheven wegens pensionering van de auteur. Hij wil zijn bezoekers derhalve bedanken voor het vele raadplegen van de site. Op deze website vind je ook erg veel artikelen van hem die aansluiten op wereldeenheid)
910
12   Link   Universeel Geloof (2link)
Universeel geloof en inzicht is een van de eenvoudigste manieren van geloven; het is een basis-geloof en betekent dat je gelooft in een verder-leven na je dood. Als je zult sterven verdwijnt jouw geest niet in het niets…
982
13   Link   Attain the dynamics of growth
The dynamics of growth have been captured in a collection of images from every continent, which you are invited to view here.
963
14   Link   European Bahá'í
A directory of Baha'i events across Europe (english)
1163
15   Link   Blog: jaar van dienstbaarheid in Guyana
Het voornaamste doel in Saint-Laurent en omgeving is om mensen, in het bijzonder de jongeren, te activeren, te bemoedigen en te vergezellen in hun activiteiten. Onze grote uitdaging is om hiervoor een goede en stevige fundering te leggen, in plaats van een kaartenhuis dat na ons vertrek weer in elkaar zakt. Aan de slag dus!
869
16   Link   Blog: Year of Service in Guyana (EN)
Memo's of service
Life experience in a nutshell
919
17   Link   EBBF - We value
EBBF, 
the European Bahá’í Business Forum is part of EU-funded research that inspires the We Value Collaborative Community and Web Platform with over 170 values-based indicators and easy to use assessment methodology We Value (http://www.wevalue.org) in collaboration with EBBF (www.ebbf.org) announces the launch of the We Value collaborative community and web platform, home to over 170 values-based indicators developed as the basis for the measurement of values within organisations around the world.
835
Wij gebruiken cookies voor onze interne statistieken.