Privacy Bescherming

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en dragen zorg dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij zullen uw persoonlijke gegevens die voortkomen uit de vragen, contact-aanvragen en toegevoegde activiteiten niet voor commerciële doeleinden, niet aan derden verkopen en zullen deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de vragen, contact-aanvragen en toegevoegde activiteiten.

Algemene Voorwaarden

Het domein is eigendom van de Nationale Geestelijke Raad van de Bahá’ís van België.

 

De teksten in deze website zijn officiëel goedgekeurde teksten die zorgvuldig zijn geselecteerd en samengesteld. De teksten op deze website mogen niet worden gekopieerd en/of verspreid zonder geschreven toestemming van de eigenaar. Voor goedkeuring kunt u ons een email sturen. (zie contactpagina) Na akkoord mag dit worden gekopieerd en/of verspreid onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat dit geschiedt onder vermelding van de bron ‘bahai.be’ en zonder enige aanpassing, wijziging en/of verwijdering van de orginele uitvoering van de tekst.

 

Alle namen die op deze website worden gebruikt dienen in de orginele vorm te blijven bestaan. Dit geldt onder andere voor alle speciale karakters ‘á, í, etc… koppeltekens en aanhalingstekens’. Bv. de naam Bahá’í-geloof dient ten alle tijde als zodanig te worden geschreven. Wanneer u één van de namen gebruikt in tekstcommunicatie vragen wij u vriendelijk dit te respecteren.

 

De foto’s en afbeeldingen op deze website mogen niet worden gekopieerd en/of verspreid zonder geschreven toestemming van de eigenaar. Voor goedkeuring kunt u ons een email sturen. (zie contactpagina)

 

Als er iets op deze website in persoonlijke zin aanstootgevend of kwetsend benaderd is horen wij dit graag. Het is zeker niet onze bedoeling geweest en we zullen alles in het werk stellen dit te voorkomen.

Foto Credit

De foto’s gebruikt voor deze site werden vriendelijk geleverd door: Marco Abrar, Bahá’í Media Bank, Sara Blyth, Paola Dumet, Keri Daniel Schewel, en Marie Richter Art.

 

De foto’s en voorstellingen op deze site mogen niet gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van hun eigenaar

Design & Development